Freedom of Information Act 2000 – kitchen amenities currently available in local authority dwellings
Your request for information has now been considered. The Council holds the information requested.

You asked:
1.     a) What proportion of local authority dwellings under your authority have kitchen amenities that are 30 years old or more?
Answer 16%

b) What proportion of local authority dwellings under your authority have kitchen amenities that are 20 years old or more?
19%

2.       How many local authority dwellings under your authority have kitchens that are equipped with a microwave only (not an individual hob and stove unit)?
We do not keep information as to what appliances tenants have within their homes.  Therefore this letter acts as a refusal notice under section 17.1 of the Freedom of Information Act 2000 because, in accordance with section 1.1 of the Act, this information is not held by Leicester City Council.

3.       What proportion of local authority dwellings under your authority have kitchens that are equipped with an individual hob and stove unit (not a microwave)?
As in above Q2

4.       How many local authority dwellings under your authority have kitchens that are not equipped with a microwave or an independent hob and stove unit?
As above 

If you are dissatisfied with the handling of your request please write to: 

Information Governance 
Leicester City Council

Legal Services
1st Floor, 16 New Walk
Leicester 
LE1 6UB
e-mail: info.requests@leicester.gov.uk 
