You asked:

Please disclose whether the council places any restrictions on who is able to take children to play clubs. For example: Are nannies and childminders allowed to take children to clubs - or do they have to be with a parent? Please disclose the council’s policy/advice on this and which club/s it applies to.


There is no council wide policy. All child care providers and those who are providing play groups are required to be Ofsted registered and meet safeguarding regulations. This letter acts as a refusal notice under section 17.1 of the Freedom of Information Act 2000 because, in accordance with section 1.1 of the Act, this information is not held by Leicester City Council.
You may re-use the information under an Open Government Licence.
If you are dissatisfied with the handling of your request please write to: 

Information Governance and Risk
Leicester City Council

Legal Services
4th Floor City Hall

115 Charles Street

Leicester  
LE1 1FZ
e-mail: info.requests@leicester.gov.uk 

